Avis legal

El domini: http://www.pratsabat.com és propietat de l'empresa PRAT SÀBAT ADVOCATS, S.L., amb el NIF B-17684697 Registre Mercantil de Inscrita en el Registre Mercantil de Girona en volum: 1723, SECCIÓ:8, FULL: GI-28751. El domicili de l'empresa és 17469 Vilamalla - Girona (España). També pot posar-se en contacte amb nosaltres en el T. 872 00 49 46 o l'e-mail:info@instalgas.esPropietat intel·lectual i industrial:

La totalitat del contingut d'aquest lloc web està protegit per drets de propietat industrial i intel·lectual que l'usuari d'aquest lloc web ha de respectar. Queda prohibida la reproducció, excepte per a ús privat, la comunicació o distribució dels materials inclosos en aquest lloc web sense autorització expresa de PRAT SÀBAT ADVOCATS, S.L..Responsabilitat en els enllaços:

PRAT SÀBAT ADVOCATS, S.L. inclou en el seu lloc web tot un seguit d'enllaços a pàgines dels seus clients i proveïdors, únicament amb la intenció de fer publicitat dels treballs efectuats per encàrrec d'aquests. PRAT SÀBAT ADVOCATS, S.L. no es fa responsable de les informacions comercials contingudes en aquests llocs o de qualsevol dels serveis o pràctiques que es vinculin o relacionin amb les pàgines web enllaçades.Protecció de dades:

De conformitat amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), l'informem que les seves dades personals són incorporades en fitxers titularitat de PRAT SÀBAT ADVOCATS, S.L. amb la finalitat de poder atendre adequadament les seves peticions d'informació i elaborar els pressupostos que puguin sol·licitar-nos. Per exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició que contempla la Llei pot dirigir-se mitjançant carta a 17469 Vilamalla - Girona (España), Ref. Protecció de dades.

CLIENTS

Veure tots

CONTACTAR

Instalgas - Instal·lacions petroliferes S.L.

info@instalgas.es

T. 872 00 49 46 - F. 872 00 49 12