INSTAL·LACIONS

INSTALGAS està especialitzada en el desenvolupament de projectes i instal.lacions petrolíferes mitjançant l'actuació i interacció de les seves diferents línies d'activitat. Amb més de 10 anys d'experiència és capaç de realitzar amb solvència tots els punts que englobin el seu projecte, comptant amb un bon equip de tècnics i juntament amb la col.laboració únicament d'empreses especialitzades.

Estacions de servei

Servei global d’assessorament, disseny, execució i direcció d’obra. Els millors equips del mercat i una bona imatge corporativa, tot pensat perque el projecte compleixi amb totes les expectatives del client.

Veure Galeria

Instal·lacions mecàniques

Instal·lacions soterrades o aeries realitzades amb una acurada planificació, per garantir una bona funcionalitat actual i futura, tot utilitzant primeres marques del sector.

Veure Galeria

Centres de distribució

Realització de projectes i instal·lacions de Centres de Distribució i Parcs d’Emmagatzematge, conforme la normativa MI-IP02.

Veure Galeria

Instal·lacions de consum propi

Dipòsits, assortidors i aplicacions informàtiques. Tot l’equipament necessari pel control i la gestió de flotes de vehicles.

Veure Galeria
Contacta amb nosaltres

CLIENTS

Veure tots

CONTACTAR

Instalgas - Instal·lacions petroliferes S.L.

info@instalgas.es

T. 872 00 49 46 - F. 872 00 49 12